C

HACER VER Alexandra Garcia


Del 25 de Gener al 29 de Febrer de 2020

Inauguració 25 de Gener a les 12 h.


Sense comentaris

"Les imatges són violades, esquinçades, subjectes a interrogatori i posades a prova. Són robades, retallades, editades i reapropiades. Són comprades, venudes, llogades. Manipulades i idolatrades. Ofeses i venerades. Participar en la imatge significa prendre part en tot això" Fita Steyerl

Fer veure...Imatges. Formes de mirar. Gestos de la quotidianitat, el desplaçar la mirada cap un altre costat, cap al qual no s'acostuma a mirar. Superfícies que reclamen el seu espai i imatges que l'hi concedeixen. Violència, que trobem més enllà del que és visible. Sentir-te incòmode en el món en el que vius i com les imatges participen d'això. Llenguatge. Estratègies, de producció i consum.

Fer veure convida a l'espectador a obrir els ulls però també a tancar-los, mostrant i ocultant al mateix temps, aparences i transparències. Fer veure però també fer veure.

En aquesta exposició es voldria ver veure que les imatges no poden escapar a la seua funció: ser vistes. Però sí es pot canviar la manera de mirar. I Voldria fer veure (aparentar) que podem viure amb altres imatges.

Fer veure parla d'imatges i resistència. De la resistència d'allò visible i del que és visible.

CÀNEM GALERÍA

  Antonio Maura, 6,
Castelló de la Plana, 12001 , (Castelló)

  964 22 88 79

  670 369 847

HORARI

De dimarts a dissabte de 17: 00h a 21: 00h

Altres horaris amb cita prèvia