C

Lluis Vives

Lluis Vives

Estudia belles arts a la Facultat de Sant Jordi de la Universitat Central de Barcelona. La seva formació es va desenvolupar al voltant de les disciplines de la pintura i el gravat. Realitza exposicions en aquestes disciplines de la manera regular, a l’àmbit estatal. L’any 1984 va fundar, amb Magi Valeta, el taller d’edicions de gravat Magi Baleta, Lluís Vives Edicions. Col·labora amb el taller de gravat 6ª de Palma de Mallorca.

A 1999 incorpora al seu treball la disciplina i el pensament de la fotografia. Aquest mateix any exposa a New Art Barcelona amb Cànem.

Treballa a les sèries de paisatge Misty’sic i Verano en IHivem que exposa en el Col·legi d’Arquitectes de Tarragona, l’Espai Art Contemporani de Castelló i a la Galeria Cànem amb qui participa en la fira ARCO des del 2002 fins al 2006. Participa en la primavera fotogràfica de 2004.

L’any 2008 presenta els treballs fotogràfics Centcelles a exposició Tàrraco de Tarragona i Estampa de la Comella al Museu d’Art Modern de Tarragona, ambdues en el marc de la primera edició dSCAN 08. L’any 2010 participa en l’exposició Mirada Resposta.

A l’àmbit de la docència ha sigut professor de gravat i dibuix, i en l’actualitat és professor de fotografia a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona. Des de juliol de 2004 fins al juny de 2008 ha sigut director d’aquest centre. L’any 2007 participa en la comissió assessora per l’elaboració del document marc del futur Centre de Creació i Pensament Contemporani de Tarragona. Ha treballat també en els camps de la documentació i de la fotografia d’arquitectura per a l’Institut d’Investigació Química de Catalunya ICIO i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya COAC, entre altres institucions.

CÀNEM GALERÍA

  Antonio Maura, 6,
Castelló de la Plana, 12001 , (Castelló)

  964 22 88 79

  670 369 847

HORARI

De dimarts a dissabte de 17: 00h a 21: 00h

Altres horaris amb cita prèvia