C

Pilar Beltrán

Pilar Beltrán

Pilar Beltrán Lahoz (Castelló. 1969) va estudiar Belles Arts en la Facultat de Sant Carles (València). Després de finalitzar la seva llicenciatura és va traslladar a Polònia per realitzar un curs de postgrau en el Departament d’Escultura de l’Akademia Sztuk Pieknych de Varsòvia i posteriorment a Anglaterra, on va residir durant cinc anys. Mentre cursava el seu doctorat en la Winchester School of Art. Becada per la Fundació Canyada Blanch, la Fundació Dàvalos Flétcher i la Universitat de Southampton. Durant la seva estada en el Regne Unit va impartir classes en la Winchester School of Art i en Hastings College of Art. En l’actualitat viu i treballa a València.

Des dels començaments de la seva obra ha sigut multidisciplinari; escultures, sèries fotogràfiques, vídeos i instal·lacions es combinen buscant en cada projecte el llenguatge més adequat. Ha participat en exposicions col·lectives entre les quals es troben Light. Winchester Cathedral. Winchester (Anglaterra) (2007); TRANS- Immigració i fronteres, Centre d’Història de Saragossa (2006); DesVinculos. Galeria Valle Orli. València (2005); Violències. Bienal Martínez Guerricabeitia, València (2004); Lineas de Fuga. I Bienal de València (2001); Contemporàni. EACC. Castelló (2000); o Anatomies de Anima, Fundació Miró, Barcelona (1997). També ha mostrat el seu treball en les exposicions individuals del Col·legi Públic, Galeria Rosa Santos. València (2010); Cercanías. Galeria Cánem. Castelló (2006); Other Journeys, CMC La Mercé, Borriana (2003); Short Stories. Espai 292. Barcelona (2001).

Com artista de la Galeria Cànem ha participat en fires com ARC. Arte Santander. ArtMiami. ValenciaArt o Estampa. Té obra en les col·leccions de l’IVAM. Museu d’Art de Santander. Fundació Cañada Blanch, Fundació La Caixa, Fundació Dàvalos Fletcher. Ajuntament de Borriana. Col·lecció DKV. Ajuntament de Castelló i diverses col·leccions privades.

CÀNEM GALERÍA

  Antonio Maura, 6,
Castelló de la Plana, 12001 , (Castelló)

  964 22 88 79

  670 369 847

HORARI

De dimarts a dissabte de 17: 00h a 21: 00h

Altres horaris amb cita prèvia