C

2023

HIDROGRAFIES_ PILAR BELTRÁN

De l'11 de febrer al 15 d'abril de 2023
Inauguració 11 de febrer a les 12h

Hidrografies és una mostra que reuneix dos projectes amb un punt de partida en comú, l'aigua, i es desenvolupa generant un diàleg entre ells, contraposant així problemàtica contemporània, la falta de recursos essencials en els camps de refugiats en els límits d'Europa, amb una proposta que parteix d'un entorn rural pròxim on l'aigua apareix des dels orígens com un element possibilitador de la vida, fins el punt que condiciona, des de l'enclavament i estructura de la població, fins les relaciones entre los veïns.

pdf fulla premsa

DRONS I EL PODER DE L'ART JORDI ABELLÓ VILELLA

Del 21 d'abril al 30 de juny de 2023
Inauguració 21 d'abril a les 19h

"Jordi Abelló es caracteritza per una creativitat molt generosa i destaca per desenvolupar idees i reflexions úniques en les arts contemporànies. Les seues obres estan permeades per subliminals i subtils referències a la història de l'art i generen narratives a primera vista imperceptibles, però que prompte es manifiesten evidenciant aproximacions totalment visionaries on l'art contemporani enllaça amb els mites, les llegendes i l'art àntic, inclús prehistòric. Ès el poder de l'art que et trastoca i et golpeja [...] Front l'obra d'Abelló cal deixar enrere qualsevol prejudici i aparcar tot allò que hem après sobre l'art per abraçar una investigació que va més enllà d'allò predectible i aplega a furgar en l'intangible. Com un arqueòleg d'allò subliminal, l'artista ens guia amb la seua mirada, conferint-li un npu sentit a la memòria artística que ens envolta".
Roberta Bosco/Stefano Caldana

pdf Fulla premsa

Ecce Homo  https://vimeo.com/821380399
Mart, Déu de la guerra https://vimeo.com/821333707
Zeus, Júpiter https://vimeo.com/716445201
El poder de l'Art https://vimeo.com/821390751

MÓN FORT_ MARTA F. GIMENO

Del 21 d'octubre al 16 de desembre de 2023
Inauguració 21 d'octubre a les 12h.
L'exposició forma part de IMAGINÀRIA UJI

MÓN FORT és un projecte d'imatge i text que explora las limitacions d'un paradigma actual d'una manera intimista i poètica. Des d'un inici, i a través de la imatge, el jardí ee revela com un element primordial i com un punt de fuga. Un jardí que, en un context de crisi i de capitalisme tardà, simbolitza un refugi enmig de la ciutat. 
Les imatges són muntatges digitals que reuneixen elements vinculats al text tot i que no responden a la mateixa lògica narrativa. En elles apareixen il·lustracions sobre tancaments arquitectònics o sobre anàlisi clínics, de la mateixa manera que el text ens parla de espais habitats o de cossos desarticulats a la recerca d'un futur possible, per mitjà de reflexions i de vivèncias narrades amb tintes d'autoficció.

Pdf hoja sala/premsa

PORQUE ME DA LA GANA_ NATUKA HONRUBIA

Del 21 de desembre de 2023 al 3 de febrer de 2024
Inauguració: 21 de desembre a les 18h
PRORROGADA FINS EL 10 DE FEBRER DE 2024

"Ací, una exposició amb obres, llegendes i escultòrics despertars. Animals, joguines, nounats, en vasos comunicants. Material sensible i delicat revelat, obert en canal, sense engany. A vegades somriuren, encara que no es veja; a vegades, encara que no el llija. A vegades, encara que faça mal. En el dilema entre pintura i liteatura hi ha continuítat del contingent del llenguatge a llapis. L'origen,  que modela i solta la mà, que no va sola. És Natuka Hornubia. Recorden el seu nom i la seua exposició al públic perquè és del tot; vida, real, monstruosa?, menys un adorn". María Tomás. Escriptora.

pdf Fulla premsa

CÀNEM GALERÍA

  Antonio Maura, 6,
Castelló de la Plana, 12001 , (Castelló)

  964 22 88 79

  670 369 847

HORARI

De dimarts a dissabte de 17: 00h a 21: 00h

Altres horaris amb cita prèvia